03-10-06

Bloggen helpt ?

Of het nu toeval is of niet, maar enkele dagen geleden zaten er plots 3 briefomslagen van Scarlet in mijn brievenbus. Ik verwachtte me al aan nog meer aanmaningen maar nee hoor: het waren creditnota’s voor hun onterechte facturen. Ik heb nog geen bevestiging ontvangen dat mijn abonnement is stopgezet, maar ze gaan in de goeie richting.
Ik moet nog gaan geloven dat ze toch kunnen lezen …
Wat de Ekiden Kustmarathon van afgelopen zaterdag betreft heb ik goed nieuws: ik heb zonder problemen de 10,6 km kunnen uitlopen, meer nog: ik had nog energie over ! Dat ik per kilometer ongeveer een halve minuut trager liep dan mijn beste tijd laten we maar stillekes in het midden… Dus, jammer voor de ramptoeristen onder jullie (en zo zijn er wel wat krijg ik de indruk): deze keer geen rood gezwollen hoofd, geen openhangende mond, geen slappe benen en vooral geen beschamende foto’s op het internet.
En die foto van in Mechelen staat wel degelijk op hun site.. aan u om hem te vinden ..

Verder merk ik dat mijn composthoop staat te roken en te dampen op de bloghoofdpagina (danku Skynet). Altijd goed voor wat nieuwe lezers. Weest welgekomen, surfende medemens. En geniet van wat u ziet. En ga eens langs bij mijn collega's hier aan de linkerkant. En als u daar dan toch bent: doe hen de groeten !

17:22 Gepost door Aardvarksken in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

aardsvarken ... ik vind dat twee hele knappe prestaties ... dat lopen en dan nog op de beginpagina van Skynet staan ... Tjonge tjonge zeg waar ga je al die medailles hangen ... ;-)))) hihihi
Groetjes hé ! Enne , een dikke Proficiat ook zenne ... :-))) !

Gepost door: klaverke | 03-10-06

Moet ik nu ECHT gaan ZOEKEN ????!!!!

Gepost door: Crisje | 03-10-06

ja zeg ! zo kom je op de startpagina en krijg je van alle volk over de vloer...
groetjes vanuit de Zwartste Plek van de blogwereld dan maar..............

Gepost door: anima-negra | 03-10-06

Beste meneer Aardvarksken Wij mogen u met genoegen mededelen dat wij na lezing van uw schitterende blog meteen besloten hebben de calamiteiten die zich hebben voorgedaan wegens overmatig internetgebruik van onze medewerkers terstond recht te zetten, niet met één , twee, maar inderdaad met DRIE brieven ! Als we iets doen( ik zeg wel, áls we iets doen ) doen we het goed !

Blij dat u alsnog tevreden bent van onze diensten, verwelkomen wij u graag opnieuw als tevreden klant.

Met dank voor de positieve feedback en de klantenwerving,

Hoogachtend,

F Van de Vijvere,
Pr Scarlet

Gepost door: Het Scarletteam | 03-10-06

grmbl ik vond er zo een paar nijg zweterige smoelentrekkende ...en met kromme benen.... maar WTF ben jij??? Laat het een troost wezen, de anderen zien er blijkbaar even dood uit als jij :D:D:D

Gepost door: Blah | 04-10-06

*°*°*° ik wil die foto toch ook wel eens zien hoor....niet om te lachen....gewoon curieuziteit ;-)

Gepost door: zuchtje | 04-10-06

meneer aardvarksken ook van mijnen kant
van harte geproficiateerd!
vhike

Gepost door: vhike | 04-10-06

pic Jammer maar helaas.. de foto is van het net gehaald heb ik net gezien. En daar heb ik niets mee te maken hoor (al kan ik een gevoel van opluchting slechts met moeite onderdrukken)
Wat meneer Vandevijvere betreft... ik meen daarin de gevatheid van Vinejo te ontdekken, gij sloeber !

Gepost door: Aardvarksken zelluf | 04-10-06

Sorry Peter zal het nooit meer doen
;-)

Gepost door: Scarlet Johanssen | 04-10-06

Waarom vraagt niemand aan mij een adequate beschrijving van Aardvarksken? Ik zou in deze behoorlijk behulpzaam kunnen zijn... mits betaling uiteraard.
Aardvarksken... mocht je ook mijn kas willen spijzen, ik maak je op eenvoudig verzoek wel wat ravissanter dan je ( al?) bent.

Gepost door: zapnimf | 07-10-06

:-) maak er nog een prettige zondag van hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-10-06

De commentaren zijn gesloten.