05-04-07

De Pollies (ge ze van aantwaarepe of ge zeget ni)

Deze dag kondigde zich grijs en troosteloos aan.. met een zieke dochter thuis zitten terwijl de poetsvrouw wild haar gang gaat.. het is geen pretje. Edoch. Daar heeft Het Lot een mouw aan gepast. Niet alleen bleek de zieke dochter plots wonderbaarlijk genezen (ik heb het Vaticaan al gecontacteerd om te vragen of ze eerwaarde Junofen subito presto willen verheffen in de Sancta-status), maar daarenboven is het me op deze zonnige lentedag gelukt om 8 (ACHT) tickets te versieren voor het extra optreden van The Police in het Antwerps Sportpaleis op 9 oktober.
Ik ben bijna een uur lang bezig geweest met vooral de toetsten backspace, page down en alt-Tab om op de overbelaste pagina van GoForMusic mijn ticketbestelling door te geven, terwijl ik ook nog eens aan het Te-Le-Fo-Ne-Ren was naar een eveneens overbezette 0900-lijn. Hoeveel dat gesprekske me gaat kosten weet ik nog niet, maar het zal me een overjaarse, lekkende Ardense worst wezen, want: WIJ GAAN NAAR THE POLICE.
Ik zie het al voor me: een Sportpaleis vol grijzende mannen, al dan niet met welvaartsbuikje en vrouwen in the roaring 4ties, druk gsm-end om de stand der babysit te checken. Maar vooral: een publiek dat eindelijk nog eens kan genieten van wat zowat de beste groep van de jaren '80 moet zijn. Nu ja. U kent mijn zin voor overdrijving. Ik hoor u knarsentanden van jaloerzigheid, van afgunst, haat en broedermoord (dat komt uit een songtekst, rara, van wie, u wint geen ticket, geen ticket zeg ik u).
Jawel jawel jawel.. ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven. My lucky day today. Subiet maar eens een pintje gaan pakken. Jiehaa !

16:48 Gepost door Aardvarksken in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: concert, police |  Facebook |

Commentaren

Gij sjansaard!!! 't Is dat ik, zelfs voor The Police, geen goesting heb om een paar uur in een zwetende massa door te brengen... Dan heb ik zoveel stress van al die mensen die veel te dicht bij mij staan, dat ik daar toch niet van kan genieten, erg hé?
Enne, Junifen is echt wel een wondermiddel hé...

Gepost door: Sandrissimo | 05-04-07

Ba nee ik bennekik nie jaloers!
En ik ben zeker geen overjaarse grijzende man met een lekkende ardense worst!
En over die songtekst ga ik nu eens NIET mijn hoofd breken zie!
Maar ge hebt wel een lekker fleske van mij tegoed!
;-)

Gepost door: vinejo | 05-04-07

miljaar!! dedzju ... nét nu ik met 'De lichtjes van de Schelde' van Vader Abraham het antwoord op de prijsvraag kende vertel jij me dat ik er geen ticket mee kan winnen ... schoen is da!

Gepost door: geert | 06-04-07

voor mijn tijd en dus niet mee met the hype! Maar cotnent dat ik voor u ben, content!

Gepost door: Little Witch | 06-04-07

booooeee voor the police!! ze vragen veel te veel geld aan arme studentjes als k. als k toch nog ga zal het liggen aan zo een of andere sympathieke meneer da arme studentjes toch nog een ticket wil gunnen in ruil voor een pintje (u voelt zich geroepen?)

maaarrrrrrr ik ga wel naar roger waters! en de volledige dark side of the moon aanschouwen!

Gepost door: lies | 06-04-07

@Vinejo: dàt ga ik onthouden !
@Geert: goeie poging.. maar .. blijven oefenen
@Lies: heb vroeger Pink Floyd gezien, eerst in de Kuip en het jaar daarna in Werchter, met dat vliegende varken en dito bed. Niet te missen. Ik weet niet of Waters dat zo goed kan brengen als Gilmour, maar .. het lijkt me zo'n concert waarover je binnen 20 jaar nog niet uitgepraat bent en er zelfs in een blogtekst over begint ;-) Have fun !
En we zien mekaar wel tijdens de parkconcerten hier zeker ? (En spreek me dan wèl aan ajb :-))

Gepost door: Aardvarksken zelluf | 06-04-07

=^..^= er rinkelt een belletje maar ik weet niet waar de klepel hangt verdorie!!!

Gepost door: Talleke | 09-04-07

Ik kom zééééker naar de parkconcerten! of het moest me echt ni aanstaan...
en ik zal dan echt goeiedag komen zeggen en mss krijgde zelfs een pint!

Gepost door: lies | 09-04-07

ik doe mijn best om het vriendelijk te doen klinken: "proficiat", maar ik word vast verraden door dat splintertje van afgunst in mijn stem. Geniet dan maar voor mij bij...

Gepost door: grmpf | 12-04-07

De commentaren zijn gesloten.