26-07-07

My heart sends me beats

Aardvarksken is goedgekeurd voor de dienst! Een paar weken terug voelde ik vanalles dat ik normaal niet voel ter hoogte van mijn hart. Het zal wel stress geweest zijn, of Beats of love (oh! Waar is de tijd dat Patrick Nebel hier in ons jeugdhuis pinten kwam pakken), maar een mens kan maar beter gerust zijn, dus maakte ik prompt een afspraak met een cardioloog. Daar mocht ik vandaag mezelf eens ergometrisch gaan afbeulen op Het Fietske. Man man. Naarmate de tijd vorderde voelde ik me een echte Vinokoerov euh.. Moreni.. euh.. Rasmussen .... een echte Tom Boonen worden, maar dan ene die wel bergop kan rijden. Ik heb een superconditie, zo bleek. En met mijn hart is er in elk geval niets aan de hand.
Alle reden dus om straks hier naar Noten In Het Park te gaan, al zal het daar niet veel soeps zijn, want ze hebben voor vanavond zowaar Hans de Booij nog eens uit het bestofte archief gehaald. Nu ja. Je gaat daar niet heen voor de muziek, maar uit sociale overwegingen. En vermits ik bij wijlen een sociaal beest ben – lees: ik hang nogal graag rond in de buurt van de toog – lijkt mij dit de perfecte plaats om mijn blakende gezondheid te gaan bewijzen. Volgende week zal ik dan weer wel meer richting podium opschuiven, dan komt namelijk Buscemi ten dans spelen. En dat dansen schijnt niet simpel te zijn .. kijk maar:

Commentaren

Hey aardsvarkentje ... :-))) ! Wat een geruststelling dan het met je hart oké is.Stel je maar is effe voor zeg...
met WIE moet ik dan dat podium op ... :-( ?

Zwaai zwaaaaaaaaaaaaaai ... !

Gepost door: klaverke | 26-07-07

Dat platenspelerke in die clip!! Waar zouden ze dat nog gehaald hebben? ;-)
Wat uw hart betreft, een beetje aan het hyperventileren geweest? Wat je dan ervaart lijkt bangelijk goed op hartproblemen...

Gepost door: Sandrissimo | 26-07-07

Dat wordt zomaar veertig, dat gaat Zita Swoonen en dat krijgt het denkbeeldig aan zijn hart en dan babbel ik er maar een vijftal minuutjes mee op noten in het park. Zegtatan dan je iets te vertellen hebt!

Gepost door: zapnimf | 28-07-07

Beats Bij wijlen een sociaal beest???????
Laat me nie lachen

Gepost door: Oortje | 28-07-07

Eurobilltracker Aardvarksen, ne welgemeende proficiat met je nieuwe hit op ebt. Wat een heerlijk exemplaartje !

Gepost door: 2funny | 30-07-07

Potverdikke Ik ben al elke keer naar noten in het park geweest buiten Hans de Booij (en voor zover ik het tot thuis kon horen was het gene vette) en nu heb k u nog ni gezien!
Buscemi was wel feestje!

Gepost door: Lies | 05-08-07

De commentaren zijn gesloten.