14-08-07

Hypen tegen de tijd

De laatste dagen zijn er wat subtiele wijzigingen doorgevoerd aan mijn blog. De aandachtige bezoeker heeft het al lang opgemerkt natuurlijk: ik ben gestrikt door een fotografe die een prachtig portret van mezelf heeft gemaakt. Ik was er zo opgetogen mee dat het een ereplaats heeft gekregen op mijn blog. Van op dat plekje lach ik u toe. Omdat u het verdient !

Verder is er links een extra link tussen de links geslopen (!) : ik kon er niet aan weerstaan en heb een eigen myspace aangemaakt. Nu ja, een eerste poging dan toch. Ik had zo het gevoel dat ik op het perron stond terwijl de deuren van de trein een voor een aan het sluiten waren. Ik ben er dan maar opgesprongen, op die trein. Het lijkt me gewoon leuk dat je pakweg Tom Barman of Mira of Amy Winehouse of Nick Cave of Herman Brusselmans of de buurman of liever nog de buurvrouw of je schoonzus of ik weet niet welke nitwit tot je Vriendenkring kan rekenen en dat je er nog mee kan converseren ook. En je kan er leuke muziek ontdekken en beluisteren.
Het is een probeersel, net zoals deze blog een probeersel was, nu bijna 2 jaar geleden. En we weten tot wat dat geleid heeft.
Wat brengt de nabije toekomst nu eigenlijk ?
• Op aanraden van aardvarkskens portrettenmaakster zou het kunnen dat ik binnenkort de layout van mijn blog eens ga pimpen zoals dat heet. Een extreme makeover. Als het zover is merkt u het wel.. ’t Is de tijd die alweer een beperkende factor is in deze, maar het wordt inderdaad wel wat saai met dat vlinderke..
• Verder mag u op Youtube nog een vakantiefilmmontage verwachten, maar ik merkte dat het bestand daar net iets te groot voor was, dus dat moet ik eerst zien te verkleinen.
• Oh, en een stapelgedicht dat ik maakte voor de blauwe blog van Vhi , dat moet ik hier ook nog altijd posten…
De nabije toekomst brengt ook een dagje verlof morgen. Met een erg leuke afsluiter morgenavond, maar daar hoort u ongetwijfeld meer over bij een volgend berichtje.. tot het zover is : amuseer u en vergeet de mama’s niet morgen !

17:27 Gepost door Aardvarksken in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: myspace, youtube, hype, persoonlijk |  Facebook |

Commentaren

Schoon fotooke op je my space, maar had je je rimpels niet wat kunnen intrekken?

Gepost door: zapnimf | 15-08-07

@ zap Gedver. met die @#§§# PC van madam aardvarksken kan ik bij jou geen bericht achterlaten.. dan maar hier:
Wat voor fucksituatie is dat nu weer zeg.. Ik duim met je mee hoor.. En ik hoop dat er snel iets op Carla haar blog verschijnt ..
Voor de nieuwsgierige bloggers hier: lees even dit hier: http://bloggen.be/zapnimf/archief.php?ID=223

Gepost door: Aardvarksken zelve | 15-08-07

Je zegt het Fuckerdefuck.
Wij kennen ze ook maar via het bloggen en een keertje af te spreken, maar het doet verdekke grellig als je iemand, al is het maar oppervlakkig, kent, wiens reisverhaal je al maanden volgt en dan ineens ontvoerd wordt.
Dat ze gauw boven water komen!

Gepost door: zapnimf | 15-08-07

dag aardvarksken
tof hoor die my space
en thanks voor de link !
grts
vhi

Gepost door: vhi | 15-08-07

Wow die myspacetrein lijkt me gevaarlijk...zo 'n trein met ontelbare wagonnetjes die je uit nieuwsgierigheid allemaal eens wilt doorlopen...scary, daar raak je nooit meer af (heb jouw wagonnetje bekeken en algauw een half uur kwijt met doorklikken--mooie foto' s trouwens op flickr )

Gepost door: vinejo | 16-08-07

De commentaren zijn gesloten.