09-10-07

The Police, uw (niet meer zo goede) vriend

U herinnert zich vast deze post nog wel, waarin ik het van mezelf zo knap vond dat ik tickets voor The Police had kunnen versieren. Zes maanden kijkt een mens daar naar uit. Een half jaar dus. Om dan deze middag via allerlei noodoproepen en sms’en en mails uit een vergadering te worden weggeroepen om te horen te krijgen dat dat allemaal niet doorgaat. Dit is de officiële uitleg die ik van Teleticket Service kreeg. Let u vooral op het laatste zinnetje, en hoe ze ons nog eens even een extra por geven .. :
Geen concert van The Police vanavond in het Sportpaleis. Zanger Sting kampt met zware stemproblemen. Daardoor worden zowel het concert van vandaag in Antwerpen als ook dat van morgen in het Duitse Mannheim geannuleerd. Op dit moment wordt onderzocht of er eventuele vervangconcerten kunnen worden ingepland in het drukke tourschema van de groep. Meer info daarover volgt snel. Tickets blijven dus tot nader bericht geldig.

Gisteren vond het eerste reünieconcert van The Police in ons land plaats. In een uitverkocht Sportpaleis toonde het trio nog steeds indrukwekkend voor de dag te komen.

Vorige vrijdag met vrienden nog een filmke gezien om al wat in de sfeer te komen van dit toch wel legendarische moment. En dan de desilusie. Balen, noemen ze dat bij onze noorderburen..
Er is iets met Tweede Concerten.. Ik heb het al eens meegemaakt met Robbie Williams. Niet dat dat concert niet doorging of zo, nee, maar.. de dag ervoor had rubberen Robbie opgetreden in een zonovergoten Boudewijnstadion. Mensen moesten afgevoerd worden omdat ze flauwvielen door de hitte. Lekker sfeertje, madammen met blote tetten (dat stond toen zo wat in alle kranten), verbrande hoofdjes, bruine armen. Het extra concert waarvoor wij kaarten hadden, een dag later, is vol-le-dig uitgeregend. Tot op ons ondergoed zeik- en zeiknat waren we (met enige overdrijving natuurlijk).
Daarom: tweede concerten.. doe het niet !
Vanavond maar eens vroeg in bed denk ik … En die originele LP’s van The Police die al meer dan 20 jaar in mijn kast liggen.. ik zet ze verdomme op eBay..

14:33 Gepost door Aardvarksken in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: concert |  Facebook |

Commentaren

Oeps what can I say...
Come to Vinejo' s paleis en een schoon fleske wordt gekraakt als troost?

Gepost door: vinejo | 09-10-07

Mag ik mee komen miljaaren ????
Pffff, 't is nie schoon hé Aardvarksen...ons zooooooo in de steek laten !!!!! Ik ga binnen een uurke ook het dekbed over mijne kop trekken;-(( En als ze morgen een lieke van hen op de radio spelen, kegel ik da ding door mijn autoraam, gegarandeerd !!!
Laat ons ons zelf beklagen en mss is Vinejo zijn gedacht nog zo slecht nie....

Gepost door: nicole | 09-10-07

Been there dat concert van robbie was ik ook bij.. errug he die regen...
Vond het ook niet eerlijk!

Gepost door: Little Witch | 09-10-07

miljaar meer balen dan er in het dorp van Sven Nys kunnen ...

Gepost door: geert | 09-10-07

=^..^= hihihihihihi... sorry zulle Aardvarksken, maar hoe jij je ellendigste momenten zo sappig kunt weergeven.... ik zie je daar al staan bij de Robbie... looooooool

Gepost door: Talleke | 10-10-07

Ik baalde gisteren ook geweldig....
Je moet alles altijd positief blijven bezien !
Tegen dat we toch kunnen gaan is Sting terug helemaal in topvorm, en krijgen wij het beste concert van heel hun toernee, met nen hele hoop extra nummerkes omdat hij dan heel wat goed te maken heeft met ons ;-)
Grtjs

Gepost door: oortje | 10-10-07

Het is niet de eerste keer dat Sting dit lapt. Zijn vorige soloconcert in het Sportpaleis was ook al uitgesteld. Zelf doe ik niet veel moeite meer voor die grote namen. Je raakt maar met moeite aan tickets en ze zijn ook schandalig duur. Voor Mark Knopfler zou ik misschien nog een uitzondering maken, maar dat zal ook al uitverkocht zijn zeker?

Gepost door: Bert | 10-10-07

Ook ik kreeg een sms van mijn ex-man : "The Police gaat niet door, jammer, want het was gisteren fantastisch." Hij dus wel en ikke niet... het leven is oneerlijk verdeeld.

Gepost door: zapnimf | 15-10-07

De commentaren zijn gesloten.